До побудови системи зниження рівня збитковості вугільних шахт - Саллі, С.В.; Мамайкін, О.Р.; Ащеулова, О.М.; Салєєв, І.А. (Розробка родовищ, 2014)
У статті подано методичні підходи до оцінки системи підтримки потужності державних збиткових шахт.