[Рец.:] Struktury demograficzne rodziny na ziemiach polskich do połowy XX wieku. Przegląd badań i problemów - Ворончук, І. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2015)
Рецензія на книгу: Struktury demograficzne rodziny na ziemiach polskich do połowy XX wieku. Przegląd badań i problemów / Pod red. P. Guzowskiego i C. Kukli. – Białystok, 2014. – 389 s.