Комплексний видобуток і використання корисних копалин - Медяник, В.Ю.; Нетеча, М.В.; Демченко, Ю.І. (Розробка родовищ, 2015)
Розглядаються питання при підготовці до відпрацювання пологих вугільних пластів на великих глибинах в умовах шахти «Довжанська-Капітальна» ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит». Проведено дослідження вміщуючих підготовчу виробку порід. Запропоновано можливості проектування комплексного видобутку супутніх корисних компонентів при підготовці антрацитових пластів до видобутку.