Визначення області безпечного використання протипилових респіраторів - Чеберячко, С.І.; Яворська, О.О.; Чеберячко, Ю.І. (Розробка родовищ, 2015)
Розроблено методику вибору фільтрувальних засобів індивідуального захисту органів дихання й удосконалено методики з визначення опору диханню, захисних властивостей за тест-аерозолями та стійкості до запилення респіраторів, які впроваджені у випробувальній лабораторії технічної експертизи засобів колективного й індивідуального захисту органів дихання працюючих ТОВ ПМТП «Спецснаб».