Регуляторна складова у формуванні державної митної політики - Осадча, Н.В.; Ляшенко, В.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Аналізується термін «митна політика», досліджується механізм її формування та реалізації. Визначено роль та значущість регуляторної функції митної політики. Ключові слова: митна політика, митна справа, регуляторна функція, механізм.