Направления на создание синергетического эффекта и методы управления синергизмом - Ляхов, А.В.; Головина, А.К. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано й обґрунтовано напрями на створення синергетичних переваг, а також методи управління синергізмом. Показано: підходи, технології, здатні спричинити синергетичний ефект; методики впливу, посилення й управління синергетичними перевагами. Ключові слова: синергізм, переваги, методи, підходи, технології.