Порівняння стратегій пари опонентів у задачі “захоплення“ території - Веригіна, І.В. (Доповіді НАН України, 2016)
У роботi теорiя динамiчних систем конфлiкту застосовується до моделi, яка описує конфлiктний перерозподiл ресурсного простору (територiї) мiж альтернативними сторонами (парою опонентiв).