Державне регулювання ринку цінних паперів України - Черничинець, С.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано ефективність обігу цінних паперів, державне регулювання професійної діяльності на фондовому ринку та визначено основні умови формування цілісного, інвестиційно привабливого біржового ринку України. Ключові слова: ринок, цінні папери, ефективність, обіг, регулювання.