Оценка управленческих ситуаций в условиях неопределенности информации - Крулькевич, М.И.; Сынкова, К.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Наведено результати порівняльного аналізу методів оцінки управлінських ситуацій в умовах невизначеності інформації. Пропонуються підхід і метод оцінки, що базується на використанні м’якої інформаційної технології, яка дозволяє комплексно враховувати вірогідність джерела повідомлень, змісту та способів отримання інформації. Ключові слова: аналіз, оцінка, інформація, управлінська ситуація.