75-річчя члена-кореспондента НАН України В.Ф. Саєнка (Вісник НАН України, 2016)
11 травня виповнилося 75 років відомому вченому-хірургу, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державних премій СРСР та України, члену-кореспонденту НАН і НАМН України, доктору медичних наук, професору Валерію Феодосійовичу Саєнку.