Наукові розробки. Made in Ukraine (Х Всеукраїнський фестиваль науки) (Вісник НАН України, 2016)
19—21 травня 2016 р. в рамках Х Всеукраїнського фестивалю науки по всій Україні відбулося понад тисячу різноманітних за формою та змістом заходів, спрямованих на інформування суспільства про наукову діяльність і здобутки українських учених.