Лицар біорізноманіття (до 80-річчя Пітера Рейвена) - Мосякін, С.Л. (Вісник НАН України, 2016)
13 червня 2016 р. виповнюється 80 років Пітеру Рейвену (Peter Hamilton Raven), видатному американському ботаніку, біологу, екологу, організатору науки, іноземному члену НАН України (з 1994 р.), який зробив значний внесок у розвиток біології та екології XX та початку XXI століть. Українські вчені з радістю приєднуються до світової наукової спільноти з вітаннями на честь його славного ювілею.