70-річчя академіка НАН України В.С. Бакірова (Вісник НАН України, 2016)
8 червня 2016 р. виповнюється 70 років доктору соціологічних наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки України, члену-кореспонденту Національної академії педагогічних наук України, дійсному члену НАН України Вілю Савбановичу Бакірову.