Сучасна білоруська національна історіографія у сприйнятті істориків з Білорусі - Івангородський, К. (Історіографічні дослідження в Україні, 2016)
У статті досліджено погляди білоруських істориків, присвячені аналізу сучасної білоруської національної історіографії. Основна увага звертається на негативні явища, властиві білоруській національній історичній науці на сучасному етапі. Окреслено перспективи розвитку білоруської історичної науки.