Український вчений-археолог Ігор Свєшніков: основні етапи біографії та наукова спадщина - Юхимчук, К. (Історіографічні дослідження в Україні, 2016)
Статтю присвячено діяльності відомого українського дослідника Західної України Ігоря Свєшнікова. Висвітлюються основні досягнення цього вченого у археологічній справі. Подано характеристику найважливіших праць науковця та його наукового доробку загалом.