Теоретические аспекты сценарного моделирования развития регионов - Гейман, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглядається сутність сценарного підходу, його особливості й напрями використання. Аналізуються механізми реалізації сценарного моделювання. Досліджуються ключові питання застосування сценарного моделювання до розробки політики регіонального розвитку. Ключові слова: моделювання, прогнозування, сценарій, регіон, стратегія.