Методичний підхід до оцінки перспектив функціонування збиткових шахт у процесі реструктуризації - Бєлозерцев, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто методичний підхід до оцінки перспектив функціонування збиткових шахт у процесі реструктуризації на підставі двомірної матриці. Ключові слова: реструктуризація, методичний підхід, перспектива, шахти, процес.