Участь вояків-українців у спробах ліквідувати більшовицький переворот 1917 р. - Ковальчук, М.А. (Український історичний журнал, 2009)
На підставі документів і спогадів сучасників висвітлено участь та роль вояків-українців у спробах російського військового командування протидіяти вчиненому більшовиками у Росії в листопаді 1917 р. державному перевороту.