I Міжнародна історико-краєзнавча науково-практична конференція «Бар. Барська земля – крізь призму століть» - Бакалець, О.А. (Український історичний журнал, 2009)
Присвячена проблемам вивчення регіональної історії конференція відбулася 17 травня 2008 р. на базі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М.Грушевського.