Маловідомі сторінки життєвого шляху Християна Бунге (1776 - 1857 рр.) - Малій, О.В. (Український історичний журнал, 2009)
У статті подано біографічний матеріал, який дозволяє скласти уявлення про основні сфери життєдіяльності Християна Бунґе – представника другого покоління цього роду, лікаря, одного із перших педіатрів Києва, батька професора, ректора Київського університету св. Володимира, відомого російського економіста й державного діяча другої половини ХIХ ст. – М.Х.Бунґе.