Методологические основы технико-экономического анализа эффективности производства по процессам - Беленцов, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано взаємозв'язок і визначено організаційно-технічні й соціально-економічні умови, що обмежують ефективність процесу виробництва. Узагальнено й подано у формалізованому вигляді теоретичні та методичні основи техніко-економічного аналізу ефективності виробництва за процесами. Ключові слова: методологія, процес, виробництво, аналіз, ефективність.