Д.В.Карєв. Білоруська й українська історіографія кінця XVIII – початку 20-х рр. XX ст. у процесі генезису й розвитку національної історичної свідомості білорусів та українців - Масненко, В.В. (Український історичний журнал, 2009)
Рецензія на книгу: Карев Д.В. Белорусская и украинская историография конца ХVІІІ – начала 20-х гг. ХХ в. в процессе генезиса и развития национального исторического сознания белорусов и украинцев. – Вильнюс: ЕГУ, 2007. – 312 с.