О.О.Крижановська. Таємні організації: масонський рух в Україні - Дмитрієнко, М.Ф. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книжку: О.О. Крижановська. Таємні організації: масонський рух в Україні. – К.: Наш час, 2009. – 200 с.