Інвестиційне забезпечення інноваційних процесів в економіці України - Покришка, Д.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Визначено основні тенденції, що характеризують розвиток інноваційних процесів в економіці України. Обґрунтовано, що одним із ключових чинників низького інноваційно-технологічного рівня розвитку промисловості України є неефективність і структурна недосконалість інвестиційних процесів. Ключові слова: економіка, промисловість, інвестиції, інноваційні процеси.