Тенденции инновационного развития металлургии в Украине - Рыженков, А.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто тенденції інноваційного розвитку металургійної промисловості України, засновані на альтернативних процесах удосконалення існуючих технологій. Ключові слова: технічна модернізація, інвестиції, інновації, екологізації економіки, технологічний процес, капітальні вкладення.