Методологія управління конкурентоспроможними витратами вугледобувних підприємств - Гришко, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто аспекти методології управління витратами видобутку вугілля, визначено структуру методології управління витратами вугледобувного підприємства, наведено економічну модель витратних потоків із формування собівартості готової вугільної продукції.