Результати науковотехнічної діяльності Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки за 2014 рік - Носовський, А.В.; Валігун, Н.П.; Воробей, І.І.; Корнієвська, О.С. (Ядерна та радіаційна безпека, 2015)
Оприлюднено результати науково-технічної діяльності ДНТЦ ЯРБ у 2014 році за основними напрямами діяльності. Зокрема, наведено результати участі з розвитку системи нормативного регулювання ЯРБ, експертної діяльності та науково-технічної підтримки наглядової функції Держатомрегулювання, описано напрями науково-дослідних та аналітичних робіт, розглянуто науково-інформаційну та міжнародну діяльність. Визначено пріоритетні напрями діяльності для ДНТЦ ЯРБ на найближчі роки.