Стимулювання охорони праці як інструмент підвищення ефективності управління персоналом - Залознова, Ю.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано необхідність упровадження на вугільних шахтах України системи стимулювання охорони праці для підвищення ефективності управління персоналом. Надано пропозиції щодо умов, методів та видів стимулювання охорони праці працівників . Ключові слова: охорона праці, вугільна шахта, працівник, матеріальне стимулювання, моральне заохочення, управління персоналом.