Стан житлової сфери Донецької області - Вертиль, Н.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано основні тенденції в житловій сфері Донецької області, розглянуто основні індикатори її функціонування та спрогнозовано час досягнення задовільного рівня забезпеченості житлом. Ключові слова: житловий фонд, забезпеченість житлом, доступність житла.