Дарницький табір військовополонених під час Першої світової війни - Нахтіґаль, Р. (Український історичний журнал, 2010)
Стаття присвячена проблемі військового полону під час Першої світової війни. Розкривається історія розташованого у селищі Дарниця (нині у межах Києва) табору військовополонених, що існував із весни 1915 р. і через який пройшла більша частина військових бранців Центральних держав.