В.О.Василенко. Політична історія Великого князівства Литовського (до 1569 року) в східнослов'янських історіографіях ХІХ - першої третини ХХ ст. - Заруба, В.М. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Василенко В.О. Політична історія Великого князівства Литовського (до 1569 року) в східнослов'янських історіографіях ХІХ - першої третини ХХ ст. — Дніпропетровськ: НГУ, 2006. – 660 с.