Міжнародна наукова конференція «Іван Мазепа і мазепинці: історія та культура України останньої третини XVII - початку XVIII ст.» - Кудінов, Ю.М. (Український історичний журнал, 2010)
15–17 жовтня 2009 р. у Львові відбулася конференція, приурочена до трьохсотих роковин із часу завершення земного життя українського гетьмана «обох берегів Дніпра» Івана Мазепи.