Вплив фіпронілу на вміст макроергічних фосфорних сполук у тканинах коропа - Миронюк, М.О.; Арсан, В.О. (Гидробиологический журнал, 2012)
Досліджено вплив хлорорганічної речовини (фіпронілу) на вміст АТФ, АДФ, МФ, їх суму та величину аденілатного енергетичного заряду у печінці і зябрах коропа. Наслідком дії речовини на вміст макроергічних фосфорних сполук є інгібування аеробних процесів в печінці риб.