До 60-річчя доктора історичних наук, професора Ю. А. Мицика - Брехуненко, В.А. (Український історичний журнал, 2010)
30 грудня 2009 р. одному з провідних сучасних українських істориків, професорові, священику Української православної церкви Київського патріархату Юрієві Андрійовичу Мицику виповнилося шістдесят років.