Стефан Кшиштоф Кучинський - Перкун, В.П. (Український історичний журнал, 2010)
3 січня 2010 р. на 72-му році життя відійшов у Вічність один із найавторитетніших польських істориків, голова Польського геральдичного товариства, світової слави фахівець у галузі допоміжних історичних дисциплін професор Стефан Кшиштоф Кучинський.