Видатна людина Росії – Іван Мазепа ?! - Чухліб, Т. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Таирова-Яковлева Т.Г. Мазепа. – Москва: Молодая гвардия, 2007. – 271 с.: ил. – (Жизнь замечат. людей: Сер. биогр.; Вып.1041)