Відносини Румунії з урядом Української Народної Республіки в 1919 р. - Ковальчук, М.А. (Український історичний журнал, 2010)
На підставі архівних документів і спогадів досліджено відносини між Румунією й УНР у 1919 р., розглянуто спроби військової співпраці двох країн, проаналізовано ставлення Бухареста до «українського питання».