Г.Г.Грінченко. Між визволенням і визнанням: примусова праця в нацистській Німеччині в політиці пам’яті СРСР і ФРН часів «холодної війни» - Стяжкіна, О.В. (Український історичний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Г.Г.Грінченко. Між визволенням і визнанням: примусова праця в нацистській Німеччині в політиці пам’яті СРСР і ФРН часів «холодної війни»: Монографія. – Х.: НТМТ, 2010. – 336 с.