До 70-річчя доктора історичних наук, професора О.І.Путра - Мордвінцев, В.М. (Український історичний журнал, 2010)
2 липня 2010 р. виповнилося 70 років від дня народження відомого українського історика, доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Олексія Івановича Путра.