Дашкевич Ярослав Романович - Скочиляс, I.Я. (Український історичний журнал, 2010)
25 лютого 2010 р. похмурої, незвичної для зимового Львова дощової днини у своєму скромному помешканні на вул. Зеленій на 84-му році життя відійшов у Вічність Ярослав Романович Дашкевич – видатний український учений та відомий громадський і культурний діяч.