Міжнародна наукова конференція «Часи Яґайла й Вітовта» - Михайловський, В.М. (Український історичний журнал, 2010)
Присвячена 600-річчю перемоги під Ґрюнвальдом конференція з такою назвою відбулася 9–10 вересня 2010 р. в Каунаському університеті імені Вітовта Великого (Литовська Республіка).