ІІ Міжнародна наукова конференція «Україна в добу окупації 1941–1944 рр.» - Стецкевич, В.В. (Український історичний журнал, 2010)
Захід під такою назвою (у форматі круглого столу) відбувся 24 жовтня 2010 р. у Кривому Розі. Організаторами виступили Інститут історії України НАНУ (відділ історії України періоду Другої світової війни), Асоціація українських істориків Другої світової війни та криворізькі вищі навчальні заклади – технічний і державний педагогічний університети й економічний інститут КНЕУ.