Міжнародна конференція «Примусова праця у гітлерівській Європі» - Дубик, М.Г. (Український історичний журнал, 2010)
8–10 листопада 2010 р. в Берліні відбулася Міжнародна конференція «Примусова праця у гітлерівській Європі», на котрій було представлено результати підтриманих проектів, зроблено спробу показати примусову працю як транснаціональний досвід в історії континенту. Форум пройшов у Берлін-Бранденбурзькій академії наук. В його роботі взяли участь понад 100 науковців із 18 країн, представники вузів, меморіалів та інших організацій Німеччини.