Міжнародні зв’язки Університету св. Володимира (60-ті рр. ХІХ ст.) - Іваненко, О.А. (Український історичний журнал, 2011)
У статті на основі опублікованих джерел та архівних матеріалів висвітлено значення співпраці Київського Університету св. Володимира з провідними науковими центрами світу, передусім – Центральної і Західної Європи, у 60-х рр. ХІХ ст.