Зовнішня політика України: еволюція концептуальних засад та проблеми реалізації - Віднянський, С.В.; Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2011)
У статті розглядаються особливості розвитку концептуальних засад зовнішньої політики незалежної України та проблеми її ствердження у сучасному ґлобалізованому світі.