Франк Ґольчевський. Німці та українці: 1914–1939 - Кобченко, К.А. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Франк Ґольчевський. Німці та українці: 1914–1939. – Падерборн: Фердінанд Шенінґ, 2010. – 1085 с.