А.Бовгиря. Козацьке історіописання в рукописній традиції XVIII ст. - Кононенко, В.П. (Український історичний журнал, 2011)
Рецензія на книгу: Бовгиря А. Козацьке історіописання в рукописній традиції XVIII ст. – К.: Інститут історії України НАН України, 2010. – 304 с.