Цифровий маркетинг - нова парадигма розвитку освітніх кластерів в умовах глобалізації - Гриценко, С.І. (Вісник економічної науки України, 2016)
Розглянуто значення цифрового маркетингу в умовах глобалізації. Дано визначення освітнього кластера. Визначено переваги освітнього кластера. Показано залежність конкурентних переваг освітніх послуг від ефективного застосування цифрового маркетингу. Розкрито сутність дуальної освіти в межах освітніх кластерів. Запропоновано організаційну схему учасників освітнього кластера.