XI Міжнародна наукова конференція «Краків – Львів: книги, часописи, бібліотеки ХІХ та ХХ століття» - Тельвак, В.В.; Педич, В.П.; Лазурко, Л.М (Український історичний журнал, 2012)
15–16 листопада 2011 р. у Кракові (Польща) відбулася чергова, одинадцята, міжнародна наукова конференція, присвячена вивченню видавничого, літературного та бібліотечного руху на галицьких землях ХІХ–ХХ ст.