Польща та Україна у тридцятих – сорокових роках ХХ століття: Невідомі документи з архівів спеціальних служб. – Т.8: Великий терор: Польська операція 1937– 1938 / Wielki terror: Operacja polska 1937–1938: У 2 ч. - Кучерепа, М.М. (Український історичний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Польща та Україна у тридцятих – сорокових роках ХХ століття: Невідомі документи з архівів спеціальних служб. – Т.8: Великий терор: Польська операція 1937–1938 / Wielki terror: Operacja polska 1937–1938: У 2 ч. – Ч.1. – Варшава; К., 2010. – 1037 с.; Ч.2. – Варшава; К., 2010. – 1983 с.